Pedro, RESISTE!


Més enllà del format histriònic del missatge llançat per IZ dissabte passat, per gaudi dels guionistes del Polònia que ben segur s'hi haurien abonat avui si no fos perquè la convulsa actualitat del PSOE els haurà donat arguments encara més esperpèntics; més enllà de la forma, deia, subscric el missatge.

Dissabte passat semblava que la resistència que li demanava IZ es referia al PP i a la pressió exercida per arrencar-li, sinó un vot afirmatiu, com a mínim una abstenció que els hi permeti apoltronar-se durant 4 anys més i mantenir-se en el poder que han utilitzat en el seu propi profit sense cap desgast aparent.

A dia d'avui, però, Pedro Sánchez té un problema més gran i el té a casa, on els "seus" li han fet al llit per a alegria dels seus rivals.

Una catèrvola de barons, caducs i rancis, que estarien més guapos callats perquè cada cop que obren la boca puja el pa, el culpen dels mals resultats a Galícia i Euskadi, que vinculen a la seva negació d'investir Rajoy i recolzar el PP.
A mi em sembla que és justament el discurs d'aquests barons i el seu posicionament en aquest i molts altres temes, els que allunyen fins i tot el seu electorat de sempre.

Al marge de compartir o no l'ideari socialista, de qüestionar fins a quin punt el PSOE el subsciru encara, i d'estar o no d'acord amb les seves postures; sense justificar un Pedro Sánchez que possiblement podria haver estat més executiu i més clar en ocasions anteriors; em sembla una falta d'ètica i una molt mala notícia el que està passant.
Així que sí:  Pedro, RESISTE!  Resisteix al PP, però també a tots aquests socialistes de pega que pretenen perpetuar-se fent un seguidisme nefast.


Comentaris

  1. Tenint en compte que el PSC es va presentar a una de les eleccions amb el lema 'Fem fora Rajoy', és de tenir molta barra que ara els barons vulguin investir-lo per seguir perpetuant-se, els convé, sens dubte, però això només fa que posar en evidència que el partit està completament corcat per dins. I la que més crida, la Díaz, corrupta, ambiciosa, i una mala peça, perquè es veu, és la que ha d'agafar les regnes a partir d'ara... i alguns que diuen que España es pot reformar. Sánchez, amb totes les seves limitacions, al final resultarà ser el bo, el que no vol mentir al seu electorat. Electorat que, per cert, es queixa perquè no els volen deixar opinar, ells van votar socialista per fer fora Rajoy, no per investir-lo. Realment, tenen un pollastre muntat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un pollastre i una granja sencera. Com més va, pitjor futur tenen.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars